Innovatief nieuws: de Super Wave Oscillator® C-generator

English

Introductie:

Onderzoek en ontwikkeling binnen MultiWaveHealing heeft de Super Wave Oscillator® mogelijk gemaakt; een zelf vervaardigd en geregistreerd therapeutisch apparaat. Met de Super Wave Oscillator® wordt kwalitatief hoogwaardig Colloïdaal Zilver en Colloïdaal Goud vervaardigd. Voortgaande innovaties bij MultiWaveHealing hebben nu geleid tot de introductie van de Super Wave Oscillator® C-generator, een eenvoudig te bedienen apparaat dat iederéén in staat stelt kwaliteits colloïden te maken.


Uitgangspunten bij de ontwikkeling van de Super Wave Oscillator® C-generator :

Primair: gebruiksgemak en een perfect eindresultaat.

Uitgebreid speurwerk wees uit dat apparaten die bijvoorbeeld werkelijk colloïdaal goud kunnen produceren maar moeilijk te krijgen zijn. Doel werd een C-generator, geïnspireerd op de techniek van de Super Wave Oscillator®, en in principe bereikbaar voor iedereen. Uit ervaring wisten we dat je niet zomaar de beste colloïden maakt. Belangrijk was het dus om zowel produktieproces en apparatuur zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bij het zoeken naar een stabiele en betrouwbare wijze om de allerbeste colloïden te produceren zonder het gebruik van chemicaliën ontdekten we het volgende: de methode die gebruik maakt van een electrische vonk (plasma) is de beste manier om deze kwaliteit te verkrijgen. Het grote nadeel van deze produktiewijze is dat deze specialistische aandacht en apparatuur vraagt, en daarom voor een breed publiek niet haalbaar en/of te omslachtig is.

Veelbelovende onderzoeksresultaten zijn bereikt binnen MultiwaveHealing met deze plasma-methode (electrische vonk). Deze resultaten staan aan de basis van de ontwikkeling van de huidige C-generator; een eenvoudig te bedienen apparaat wat iederéén in staat stelt perfecte colloïden te maken. Zoals bijvoorbeeld rood colloïdaal goud en geel colloïdaal zilver, zonder ionen en met een grote deeltjesdichtheid. En met als enige ingrediënten zuiver gedestilleerd water en het gewenste metaal.


Resultaten tot nu toe:

c-generator apparatusSjoerd Bruijn bedacht de methode en het bijbehorend apparaat en op 22 oktober 2006 introduceerden we in Zaandam het proto-type van de Super Wave Oscillator® C-generator tijdens een bijeenkomst van de Nulpuntenergie groep. Dit proto-type werkte toen al (meer dan) naar behoren en door de reacties beseften we dat we hier werkelijk iets bijzonders presenteerden. Binnen MultiWaveHealing is alles vervolgens uitgebreid getest en uit-ontwikkeld. Nu is het systeem klaar voor produktie.

Neem voor meer informatie of vragen over de Super Wave Oscillator® C-generator contactop via jan@multiwavehealing.nl.

© MultiWaveHealing 2009

navbar home contact colloïdaal goud colloïdaal zilver reiki super wave oscillator kirlian ionisch garantie

is there anybody out there ?