phi-pendelDe MultiWaveHealing Phi-pendel

De Phi-pendel is een exclusieve, in aluminium en messing uitgevoerde pendel met bijbehorende standaard. Hij is ontworpen met de intentie aloude, wiskundige kennis toe te passen in een ‘moderne’ en universeel vormgegeven pendel. In de cilinder (de pendel-standaard) is ruimte voor enkele kristallen. Bijvoorbeeld de meegeleverde stukjes hematiet en bergkristal. Deze pendel is tot stand gekomen door de principes van de “gulden snede” te gebruiken en deze middels moderne technieken een creatie te geven. Er van uitgaand dat deze theorie een positieve uitwerking mag garanderen.

De Griekse wiskundige Euclides was in de 3e eeuw voor onze jaartelling de eerste die de gulden snede beschreef als de extreme en gemiddelde verhouding. Bij de gulden snede verhoudt het grootste van twee delen zich tot het kleinste, zoals het geheel zich verhoudt tot het grootste.

Vanuit de wiskunde bestaat een theorie waarbij twee opeenvolgende getallen het volgende getal vormen. Door een specifieke berekening hiervan ontstaat een bepaalde rij getallen die men de “Fibonacci reeks” noemt. De verhouding van twee opeenvolgende getallen uit deze reeks benadert de gulden snede of het getal phi: 1.618. Deze theorie (op oorzakelijk niveau) vindt men terug in de hele natuur (manifest niveau).

Door de manier waarop cellen groeien en elkaar daarbij steeds verder van de kern wegduwen, nemen de cellen een minimum aan ruimte in. Door het herhalingsproces hiervan ontstaat een spiraal motief. Dit spiraal motief, volgens de theorie van dit groeiproces, vindt men terug in sterrenstelsels, plant en dier.

De Phi-pendel is ontworpen met het getal phi in gedachten. De buitenste maten worden steeds vermenigvuldigd met 1.618. Zo bestaat de pendel zelf uit twee tegengestelde conussen met een hoogte/breedte verhouding van 1:1.618. De breedte van de pendel en de breedte/hoogte van de cilinder staan ook weer tot elkaar in de verhouding.

De Phi-pendel wordt geleverd met een unieke, cilindrische standaard waarin enkele bergkristallen en stukjes hematiet zijn geplaatst. Hematiet en bergkristal worden vaak gebruikt om andere kristallen “schoon” te maken. Door de ontstorende werking van deze stenen kan de pendel energie in zich opnemen. Bij de vervaardiging van de pendel is uitgegaan van zowel de kleur, vorm en materiaal alsook de zgn. ‘spiraal’-principes zoals hierboven beschreven.

Het verdient aanbeveling om de pendel en standaard na ieder gebruik met een zachte doek te ontdoen van verontreinigingen.

© MultiWaveHealing 2009
KvK nr.: 37138338

navbar home contact colloïdaal goud colloïdaal zilver reiki super wave oscillator kirlian ionisch garantie

is there anybody out there ?