Colloïdaal Zilver

flesje colloïdaal zilverColloïdaal Zilver was voor 1938 in de U.S.A. aangemeld als geneesmiddel. Dit omdat met Colloïdaal Zilver toen zeer opmerkelijke resultaten waren bereikt. Door ingrijpen van de gevestigde belangen in de medische wereld (geld, macht en corruptie) is dat tegenwoordig niet meer zo.

De grootte van de zilverdeeltjes was tussen de 1 en 650 nanometer; de gebruikte concentraties lagen tussen 2 en 500 ppm. Ook waren de produktie methoden niet altijd even gezond. Nu is er dankzij een nieuwe techniek, colloïdaal zilver zonder toevoegingen en nano-deeltjes van slechts één tot enkele honderden atomen.

In de ervaring van gebruikers van Colloïdaal Zilver van MultiWaveHealing is het een betrouwbare vriend in de strijd tegen een veelheid van aandoeningen, kwalen en ongemakken. Bovendien vormt het een ondersteuning voor de natuurlijke weerstand.

Produktinformatie : de ingrediënten zijn gedestilleerd water (aqua destillata) en 99.99% fijn zilver.
Bewaar Colloïdaal Zilver op kamertemperatuur.

Colloïdaal Zilver 10ppm, per flesje van 200 ml € 23,85


Vormen van Colloïdaal Zilver:

Via diverse kanalen is Colloïdaal Zilver vandaag de dag te verkrijgen. écht Colloïdaal Zilver is echter geen vanzelfsprekendheid. Vaak is er sprake van een zilver-oplossing of ionisch zilver. Maar ionen zijn geen deeltjes, en ingenomen verbinden ze zich onmiddelijk met het maagzuur tot chloriden. De electrolyse methode produceert alleen ionen. In zuiver water verbinden deze ionen zich tot deeltjes maar een ionisch residu blijft onvermijdelijk. Deze methode is dan ook verouderd. Hoogwaardig Colloïdaal Zilver maken begint al bij het kiezen van de juiste ingrediënten.

Water:
Om het water te vrijwaren van verontreinigingen en bijproducten wordt het gedestilleerd in een medisch steriele omgeving in een keramische installatie. Daarna wordt het verpakt in glazen flessen met een natuurrubber dop. Dit om interactie met bijvoorbeeld kunststof te voorkomen. MultiWaveHealing gebruikt voor haar produkten water wat aan de hoogste eisen van gedestilleerd water voldoet.

Zilver:
Om tot een hoge kwaliteit Colloïdaal Zilver zonder allerlei bijprodukten te kunnen komen, is ook een hoge graad van zuiverheid van de zilverelektroden vereist; tenminste 99,99% fijn zilver. MultiWaveHealing gebruikt elektroden van 99.99% zuiver zilver bij de produktie van Colloïdaal Zilver.


Vervaardiging van Colloïdaal Zilver door MultiWavehealing:

We weten intussen dat colloïdaal zilver maken met gelijkstroom een grotehoeveelheid ionisch zilver vrijmaakt.
Door voortgaande research, ontwikkeling en innovaties wordt het Colloïdaal Zilver van MultiWaveHealing tegenwoordig met de C-generator vervaardigd; een volstrekt ander procedé.
De plasma/vonk methode van de c-generator is ontwikkeld op basis van ervaringen met de Super Wave Oscillator®. De spanning is hoog genoeg om de weerstand van het gedestilleerde water tussen de verschillende elektroden te doorbreken. Dit heeft een explosieve (implosie) ontlading tot gevolg. Door de hoge frequentie van ontladingen ontstaat een plasma-boog in het water, wat op een prachtige manier aanschouwelijk maakt hoeveel energie hierbij vrij komt. De plasma-boog verdampt het metaal en ioniseert de damp. In het gedestilleerde water "condenseert" de metaaldamp weer en er ontstaan nano-deeltjes van één tot enkele honderden atomen. Deze nano-deeltjes zijn meestal bolvormig, hebben dezelfde lading en stoten elkaar af. Dit colloïdale zilver zal onder normale omstandigheden niet verkleuren.
De kleur van een colloïde wordt bepaald door de plasmon resonantie frequentie.

Nano-deeltjes krijgen hele andere eigenschappen dan het bulkmateriaal. Plasmon resonantie ontstaat als de gevormde metaaldeeltjes kleiner worden dan de golflengte van het zichtbare licht. De deeltjes absorberen als het ware alle elektrische energie van het licht en gebruiken dit om in hun eigen frequentie te trillen. Hierbij komt energie vrij en dat zien we als monochromatisch licht...kleur.
Verschillende metalen en verschillende nano afmetingen en vormen hebben verschillende plasmon resonantie frequenties. Zo is colloïdaal zilver met bolvormige deeltjes van 10 nm geel, colloïdaal goud rood en colloïdaal koper groen.

Waardes die weergegeven worden op de verschillende soorten tds, mS en EC meters zijn gebaseerd op de eenheid van geleiding (siemens) over een bepaalde afstand. Grote of juist kleine deeltjes bij eenzelfde ppm geven een andere waarde. Alléén atomen dragen niet bij tot de geleidbaarheid van water. Wat je meet met zo'n apparaat is het ionische én colloïdale gedeelte van de vloeistof. Klik hier voor een converter, één van de vele.

N.B.: Als u overweegt Colloïdaal Zilver te gebruiken, lees dan eerst onze disclaimer.

Aanwijzingen voor gebruik van Colloïdaal Zilver: (op basis van gebruikerservaringen van MultiWaveHealing) Colloïdaal Zilver werkt al bij heel kleine hoeveelheden. Voor het ondersteunen en versterken van de natuurlijke weerstand adviseren wij maximaal 1 x p/dag een (kleine) eetlepel. Bij deze hoeveelheid kan het langdurig gebruikt worden. In andere gevallen wordt een kuur geadviseerd tot maximaal 6 weken. Bij een kuur kan tot 3 x daags twee (kleine) eetlepels gebruikt worden, uitgaande van 80 kg lichaamsgewicht. Dosering aanpassen op basis van lichaamsgewicht. In acute gevallen kan een intensieve kuur uitkomst bieden; gebruik dan de eerste dag een half flesje Colloïdaal Zilver, en vervolg de kuur met 3 x daags 2 (kleine) eetlepels tot de klachten verdwenen zijn voor maximaal 6 weken. Reacties tijdens inwendig gebruik: Tijdens het gebruik van Colloïdaal Zilver kunnen afvalstoffen worden losgemaakt en uitgescheiden. U doet er dan goed aan uw leefgewoontes(eten, drinken, rust & beweging, levensvreugde) eens goed onder de loep te nemen en hier eventueel verandering in aan te brengen. Door genoeg te drinken kunnen afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Tijdens deze periode van uitscheiding van afvalstoffen is enige soberheid gewenst. Raadpleeg bij twijfel een arts.

Disclaimer: Dit product is niet bedoeld voor behandeling, diagnose, genezing van welke medische of psychische conditie dan ook. Zowel deze informatie als die op de website www.multiwavehealing.nl is bedoeld om gebruikt te worden voor overdracht van kennis. Zowel de produkten die daar beschreven worden als dit produkt zijn alleen bedoeld voor experimenteel– en/of onderzoeksgebruik. Zowel de informatie en uitspraken op deze website als de informatie voor de gebruiker bij dit produkt zijn geen onderwerp van onderzoek geweest door enige aan gezondheid gelieerde (wettelijke) autoriteit. Ze moeten daarom ook niet beschouwd worden als een in die zin erkend advies, als zodanig bedoeld of anderszins hieraan gelieerd. Alle teksten in deze context zijn puur informatief bedoeld. MultiWaveHealing stelt met nadruk dat op basis van of in verband met de informatie op haar website geen enkele claim op het gebied van gezondheid of aansprakelijkheid ontleend kan worden in welke (in)directe vorm dan ook. Het voorgaande geldt ook bij of in verband met het gebruik van (één van) onze produkten en/of diensten. MultiWaveHealing is geen medische praktijk en heeft geen enkele pretentie in deze richting. In geval van ziekten of aandoeningen dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts of specialist!!! Het gebruik van produkten en/of diensten van MultiWaveHealing is dus volledig voor uw eigen risico.

© MultiWaveHealing 2009

navbar home contact colloïdaal goud colloïdaal zilver reiki super wave oscillator kirlian ionisch garantie

is there anybody out there ?