Collo´daal goud

flesje colloïdaal goudHet is moeilijk om drinkbaar goud, aurum potabile, te maken. Dit blijkt onder meer uit het feit dat Collo´daal Goud in Nederland nauwelijks tot niet verkrijgbaar is. Het is altijd al moeilijk geweest en een vak van specialisten (alchemisten).
MultiWaveHealing maakt voor de produktie van Collo´daal Goud gebruik van de C-generator: een in eigen beheer ontwikkelde methode op basis van ervaringen met de Super Wave Oscillator®.

Lees hier meer over de achtergronden van Collo´daal Goud en waarom alchemie "rood goudsap" betekent.

Produktinformatie:IngrediŰnten: hoogwaardig gedestilleerd water (aqua destillata)en 99.99% Zuiver Goud. Het Collo´daal Goud van MultiWaveHealing is een collo´de in een vloeistof die bestaat uit nano-gouddeeltjes (goud-atomen en atoomclusters) in gedestilleerd water. Deze deeltjes kunnen in het water blijven "zweven" zonder verdere toevoegingen. De deeltjes-dichtheid is 10 ppm en het water kleurt karmijnrood. Dit duidt op zeer kleine deeltjes, zelfs kleiner dan 10 nanometer welke bestaan uit slechts enkele tientallen goudatomen, en een hoge deeltjesdichtheid.
Goud is een scheikundig element (Au) en komt in de natuur voor. Het symbool Au komt van het Latijnse woord Aurum.
Goud komt in het lichaam voor als sporenelement.

Collo´daal Goud 10+ ppm, per flesje van 100 ml. € 28,80

proces in stappen

Gebruik Collo´daal Goud van MultiWaveHealing :

Er zijn geen wetenschappelijke onderzoeken bekend naar de optimale doseringvan Collo´daal Goud. Wel is bekend dat het al bij hele lage doseringen effectheeft. Wij gaan uit van onze eigen ervaringen en verslagen van gebruikers, hier kunnen geen aanspraken op worden gemaakt.Volwassenen enige malen per dag een theelepel in de mond, kinderen tot twaalfjaar 3 maal per dag één theelepel.
N.B.: Als u overweegt Collo´daal Goud te gebruiken, lees dan eerst onze disclaimer.

De C-generator; elektrische produktie van Colloidaal Goud, een uniek proces.

collo´daal goud fles 1 literDe C-generator is ontwikkeld op basis van ervaringen met de Super Wave Oscillator. Het apparaat maakt het mogelijk Collo´daal goud te produceren met eeen rode kleur. Dit is een volstrekt ander procedÚ dan de chemische methode waarbij ook een rood product bereikt kan worden. Er zijn ook laser- en ultrasoon methodes om collo´daal goud te maken maar hier worden ook chemische stoffen bij gebruikt. De C-generator van MultiWaveHealing wekt een hele hoge electrische spanning op. Genoeg spanning om de weerstand van het gedestilleerde water tussen de electroden te doorbreken. Dit heeft een explosieve (implosie ?) ontlading tot gevolg. Door de hoge frequentie van ontladingen ontstaat een plasmaboog in het water die op een prachtige manier aanschouwelijk maakt hoeveel energie hierbij vrijkomt. Op deze manier kan collo´daal goud geproduceerd worden met een rode kleur wat duidt op de aanwezigheid van zeer kleine gouddeeltjes, nanodeeltjes.


Wetenschap

Niet geheel onbelangrijk is dat geleerden er niet over uit zijn wßt er precies gebeurd, en hoe de goud-atomen vrijkomen. De meest gangbare theorie is de volgende : De temperatuur van de plasma-boog verdampt het metaal en ioniseert de metaaldamp. Vervolgens slaat het verdampte metaal neer (condenseert) in het gedestilleerde water en vormt hierbij nano-deeltjes van ÚÚn tot enkele honderden atomen. Deze deeltjes zijn meestal bolvormig en dragen allemaal dezelfde elektrische lading waardoor ze elkaar afstoten. Dat er deeltjes vrijkomen blijkt uit metingen en onderzoek met een electronenmicroscoop (AAS). Met het oog en een optische microscoop zijn alleen de kleur waar te nemen. In de medische wereld ziet men goud vaak als biologisch inert en met deze reden word het gebruikt om macromoleculen zoals anti-lichamen te traceren in de gebieden waar ze actief zijn (Polak & Varndell, 1984). Toch zijn er uitgebreide rapporten van wetenschappers uit diezelfde medische beroepsgroep over het significante biologische effect van goud. Zo is nano-goud een katalysator bij de omzetting van co naar co2 en nog enkele andere processen. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in ademfilters en biosensors. Chris J. Kiely, een professor aan de Lehigh universiteit zegt in 2004: "Zoals iedereen weet is goud geel, glimmend en geleid het elektriciteit. Echter, als nano-deeltjes veranderen de eigenschappen enorm. Het is rood, het is een enorm goede katalysator en in plaats van metaal wordt het een halfgeleider."

Kleur en resultaat:

colloïde in daglichtDe kleur van een collo´de wordt bepaald door de plasmon resonantie frequentie.
Nano-deeltjes krijgen hele andere eigenschappen dan het bulkmateriaal. Plasmon resonantie ontstaat als de gevormde metaaldeeltjes kleiner worden dan de golflengte van het zichtbare licht. De deeltjes absorberen als het ware alle elektrische energie van het licht en gebruiken dit om in hun eigen frequentie te trillen. Hierbij komt energie vrij en dat zien we als monochromatisch licht...kleur.
Verschillende metalen en verschillende nano afmetingen en vormen hebben verschillende plasmon resonantie frequenties. Zo is collo´daal zilver met bolvormige deeltjes van 10 nm geel, collo´daal goud rood en collo´daal koper groen.
Doordat we met deze plasmaboog geen controle hebben over de vorm van de deeltjes kan de kleur van ons aurum potabile onder verschillende lichtbronnen verschillen. Veelal bepaalt de hoek waaronder het zichtbare licht invalt de kleur die weergegeven wordt. Staafvormige deeltjes hebben al twee plasmon resonanties. De deeltjes zijn zó klein dat wetten van quantumfysica hiervoor gelden. In daglicht is het Collo´daal Goud van MultiWaveHealing rood.


Vormen van Collo´daal Goud:


Er zijn enkele manieren om Collo´daal Goud te vervaardigen; de kwaliteit hangt samen met de gebruikswaarde. Vragen hierbij zijn: hoe belangrijk is het dat het produkt zuiver is, is de grootte van de gouddeeltjes van belang, en hoeveel bijprodukten en verontreinigingen worden al dan niet getolereerd.

Collo´daal Goud is moeilijk verkrijgbaar. Úcht Collo´daal Goud is daarbij echter geen vanzelfsprekendheid. Voor een goede werking zijn bijvoorbeeld zeer kleine gouddeeltjes vereist. Kwalitatief hoogwaardig Collo´daal Goud maken begint al bij het kiezen van de juiste ingrediŰnten.

Water: Om het water te vrijwaren van verontreinigingen en bijproducten wordt het gedestilleerd in een medisch steriele omgeving in een keramische installatie. Daarna wordt het verpakt in glazen flessen met een natuurrubber dop. Dit om interactie met bijvoorbeeld kunststof te voorkomen. MultiWaveHealing gebruikt voor haar produkten water wat aan de hoogste eisen van gedestilleerd water voldoet.

goudklompjeGoud: Om tot een hoge kwaliteit Collo´daal Goud zonder allerlei bijprodukten te kunnen komen, is een hoge graad van zuiverheid van de goudelektroden vereist; tenminste 99,99% zuiver goud. MultiWaveHealing gebruikt elektroden van 99.99% zuiver goud bij de produktie van Collo´daal Goud.

Chemische produktie van Colloidaal Goud: Colloidaal goud wordt in het lab voornamelijk op chemische wijze gemaakt. Dit door "goud chloride" (HAuCl4.3H2O) op te lossen in water (1 - 10 mg per 100 ml water), en daaraan wordt een niet te sterke reductor toegevoegd, bijvoorbeeld natrium citraat. Bij een chemische produktiewijze wordt gewerkt met goud-zout-verbindingen. De vraag of dit type preparaat voldoet aan de gewenste zuiverheid. Zo zijn er in het verleden op het eerste oog goede resultaten werden geboekt met de behandeling van reumapatienten met injecties van goud-zout-verbindigen, maar de bijwerkingen waren vervolgens van dien aard dat deze behandeling geen doorslaand succes is geworden. (zie onderzoek reuma hierna)

Collo´daal Goud, 10 ppm, per flesje van 100 ml. € 28,80

Onderzoek naar de invloed van metallisch collo´daal goud op het IQ, klikhier
Onderzoek naar de invloed van metallisch collo´daal goud op Reuma, klikhier

N.B.: Als u overweegt Collo´daal Goud te gebruiken, lees dan eerst onze disclaimer bij "garantie".

Aanwijzingen voor gebruik van Collodaal Goud: Er zijn geen wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de optimale dosering van collo´daal goud. Wel is bekend dat het al bij hele lage doseringen effect heeft. Deze aanwijzingen gaan uit van onze eigen ervaringen en verslagen van gebruikers van Collo´daal Goud van MultiWaveHealing.
Dosering (op basis van 80 kg lichaamsgewicht): 1 - 3 maal p/dag een (kleine) theelepel, voor inname tenminste 30 seconden in de mond houden. Zodra het werkt, dosering halveren. Afbouwen tot onderhoudsdosis van (kleine) 1 theelepel per 3 dagen, of geheel stoppen met gebruik. Het ÚÚn en ander naar gelang de aard van de klacht.
Reacties tijdens inwendig gebruik: Tijdens het gebruik van Colloidaal Goud kunnen afvalstoffen worden losgemaakt en uitgescheiden. U doet er dan goed aan uw leefgewoontes (eten, drinken, rust & beweging, levensvreugde) eens goed onder de loep te nemen en hier eventueel verandering in aan te brengen. Door genoeg te drinken kunnen afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Tijdens deze periode van uitscheiding van afvalstoffen is enige soberheid gewenst. Raadpleeg bij twijfel een arts.
IngrediŰnten: gedestilleerd water (aqua destillata) en 99.99 Zuiver Goud. Bewaren bij kamertemperatuur. Vermijd niet-hygiŰnisch contact met dit produkt. Ongevoelig voor daglicht. Houdbaarheidsdatum: zie onderkant flesje.
* Disclaimer: Dit produkt is niet bedoeld voor behandeling, diagnose, genezing van welke medische of psychische conditie dan ook. Zowel deze informatie als die op de website is bedoeld om gebruikt te worden voor overdracht van kennis. Zowel de produkten die daar beschreven worden als dit produkt zijn alleen bedoeld voor experimenteelľ en/of onderzoeksgebruik. Zowel de informatie en uitspraken op deze website als de informatie voor de gebruiker bij dit produkt zijn geen onderwerp van onderzoek geweest door enige aan gezondheid gelieerde (wettelijke) autoriteit. Ze moeten daarom ook niet beschouwd worden als een in die zin erkend advies, als zodanig bedoeld of anderszins hieraan gelieerd. Alle teksten in deze context zijn puur informatief bedoeld. MultiWaveHealing stelt met nadruk dat op basis van of in verband met de informatie op haar website geen enkele claim op het gebied van gezondheid of aansprakelijkheid ontleend kan worden in welke (in)directe vorm dan ook. Het voorgaande geldt ook bij of in verband met het gebruik van (ÚÚn van) onze produkten en/of diensten. MultiWaveHealing is geen medische praktijk en heeft geen enkele pretentie in deze richting. In geval van ziekten of aandoeningen dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts of specialist!!! Het gebruik van produkten en/of diensten van MultiWaveHealing is dus volledig voor uw eigen risico.

© MultiWaveHealing 2009

navbar home contact colloïdaal goud colloïdaal zilver reiki super wave oscillator kirlian ionisch garantie

is there anybody out there ?